MITSUBISHI_logo_pieni

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan Next Generation paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen. Mallisto kaikkiin tarpeisiin.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla. Siinä on myös uusi, omaa tuotekehitystä oleva varaaja. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa sinulle suuria säästöjä, koska Ecodan R32 tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen. Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumput valmistetaan Mitsubishi Electricin omilla tehtailla Skotlannissa ja Japanissa.

Oppiva ohjaustekniikka tekee lämpöpumpun käytöstä mukavan helppoa

Mitsubishi Electricin ainutlaatuinen laitteen älykäs ja oppiva ohjausjärjestelämä huomioi automaattisesti muutokset rakennuksesi lämmitystarpeessa.  Lämmitys on jatkuvasti optimoitu juuri lämmityskohteen tarpeen mukaan, jolloin mukavuus ja säästöt ovat huippuluokkaa.

Laitteisto mittaa jatkuvasti lämmitettävissä tiloissa olevaa huonelämpötilaa ja ohjaa järjestelmään lähtevän lämmitysveden lämpötilaa tarpeen mukaan. Automaattinen sopeutustoiminto laskee virtauslämpötilan kaikissa olosuhteissa mahdollisimman alhaiseksi. Jo yhden asteen pudotus virtauslämpötilassa parantaa laitteiston hyötysuhdetta (COP) kaksi prosenttia.

Voit säätää lämpötilaa langattomasti vaikka sohvalta

Helpoin tapa hyödyntää automaattisen sopeutumistoiminnon edut on varustaa järjestelmä langattomalla kaukosäätimellä. Langaton säädin on helppo asettaa keskeiselle paikalle huonetiloissa. Sisäänrakennettu anturi mittaa huoneen lämpötilaa, ja laitteisto ohjaa lämmitystä sen mukaan. Langattomalla kaukosäätimellä voi myös muuttaa huonetilan lämpötilatavoitetta sekä ohjata käyttöveden lämmittämisen tehostustoimintoa ja lomatoimintoa.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumpun  ominaisuudet

  • Energialuokka A+++
  • Suuri lämpöteho myös pakkasilla
  • Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja)
  • Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)
  • Menoveden lämpötila max 60 °C kompressorikäytöllä
  • Saatavilla langaton kaukosäädin ja Wifi-yhteys lisävarusteena
  • Tehokas Zubadan-tekniikka -28 °C (osassa ulkoyksiköistä)

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilmavesilämpöpumpun lisätiedot ja esitteet

Mitsubishi Electric Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumpun esite
Maahantuojan web- sivut

Täytä lomake ja kysy tarjous kohteeseesi