Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumppu

Split-rakenteinen Vitocal 222-S lämpöpumppu käyttää ympäristöystävällisesti ja kustannuksia säästäen hyväkseen ulkoilmasta saatavaa
lämpöä. Sitä on saatavana valinnaisesti vain lämmitystä tai lämmitystä ja jäähdytystä varten. Vitocal 222-S kuuluu lajinsa hiljaisimpiin
laitteisiin. Advanced Acoustic Design -rakenteen johdosta äänenpainetaso on yökäytössä kolmen metrin etäisyydellä enää vain 35 dB(A).

Modernisti muotoillut sisäyksiköt ovat vain 60 senttimetriä leveitä, ja ne voidaan asentaa asuintilojen lähettyville, esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen.

Tehokkaampi ulkoyksikkö ja enemmän lämmintä vettä

Uusien lämpöpumppujen tehokkuudesta huolehtivat ulkoyksikön kierroslukusäädelty Scroll-kompressori sekä epäsymmetrinen lämmönvaihdin. Näiden lämpöpumppujen tunnuspiirteenä ovat selvästi suuremmat kanavahalkaisijat sekä vesi- että myös kylmäainepuolella. Näin lämmönsiirtoa voidaan lisätä ja kiertopumpun virrankulutusta pienentää.

Vitocal 222-S lämpöpumpun suuri 210 litran käyttövesivaraaja integroidulla lämmönvaihtimella takaa lämpimän veden riittävyyden.

Tyylikkäämpi ja hiljaisempi ulkoyksikkö

Viessmann Vitocal 222-S ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö on miellyttävän näköinen ajattoman muotoilunsa ansiosta. Se on varustettu joko yhdellä tai kahdella puhaltimella ja on Viessmannin oman kehitys- ja valmistustyön tulosta. Hiljaisen käyttöäänen lisäksi siinä on hyvät tehoarvot. Laite on erinomainen Saksassa valmistettu laatutuote.

Viessmann Vitocal 222-S ilma-vesilämpöpumppu lyhyesti

  • 5-vuoden takuu (vaatii rekisteröinnin valmistajan verkkosivuilla)
  • Split- malli (jaettu)
  • Integroitu 210l lämminvesivaraaja
  • COP jopa 5,2
  • Lämmitystoiminto lämpöpumpulla ulkolämpötilaan -20°C
  • Matala äänitaso
  • laaja valikoima teholuokissa 4,0 – 16,0 kW
  • Energialuokitus A+++

Lisätiedot ja esitteet

Viessmann Vitocal 222-S esite

Tarjouspyyntölomake (tarkemmat suunnittelutiedot)

Valmistajan web-sivut

Täytä lomake ja kysy tarjous kohteeseesi