Toshiba Haori Design
Toshiba Haori Design ilmalämpöpumppu

Toshiba Haori Design ilmalämpöpumppu. Ennennäkemätöntä tyyliä, tehoa ja hiljaisuutta yhdessä paketissa. Se on lisäksi markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi räätälöidä muuhun sisustukseen sopivaksi!

Toshiba Premium+
Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu on Toshiban suorituskykyisimpiä ilmalämpöpumppumalleja. Jos asunnossasi on takka, Premium+ on erinomainen vaihtoehto.

Toshiba Polar White
Toshiba Polar White ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar White ilmalämpöpumppu lupaa mutkatonta mukavuutta kaikissa olosuhteissa. Polar Whiten lämmityskapasiteetti kestää kovassakin pakkasessa ja tuo kaivatun viileyden kesän helteisiin.

Toshiba Polar Black
Toshiba Polar Black ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar Black ilmalämpöpumpussa yhdistyy vahva visuaalinen luonne ja erehtymätön suorituskyky. Rohkean tummansävyinen ilmalämpöpumppu operoi esimerkillisesti karuissakin olosuhteissa, aina -35°C asteeseen asti. 

Toshiba Aurora Plus
Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu

Pohjoismaisiin olosuhteisiin luontuva Toshiba Aurora + ilmalämpöpumppu tuo edullista lämpöä kotiisi kovissa pakkasissa ja kaivattua viilennystä kesän kuumimpina päivinä.

Toshiba Seiya Plus
Toshiba Seiya+ ilmalämpöpumppu

Toshiba Seiya+ on yksinomaan viilentämiseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Energiatehokkuutensa ja hiljaisuutensa vuoksi se on erinomainen valinta esimerkiksi kesäkäyttöön suunnatulle asunnolle, joka on suurimmalla käytöllä juuri kesän kuumimpien kuukausien aikaan.

Toshiba kattokasetti
Toshiba Kattokasetti ilmalämpöpumppu

Kattomallin ilmalämpöpumppu asennetaan upottamalla kattoon niin, että sen tuuletusritilä osoittaa suoraan alaspäin. Niiden tuuletusteknologia pitää huolen siitä, että viilennys- tai lämmitysilma suuntautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin, viilentäen tai lämmittäen tehokkaasti koko tilan.

Toshiba lattiamalli
Toshiba Lattimalli ilmalämpöpumppu

On tiloja, joihin perinteinen ilmalämpöpumppu ei sovi, vaikka lämmitys- tai viilennystarvetta kuitenkin olisi. Silloin lattiamallin ilmalämpöpumppu on paras ratkaisu, sillä se voidaan asettaa suoraan lattialle tai asentaa seinälle ilman ulosviennin tarvetta.

Toshiba multisplit
Toshiba Multisplit usean tilan ilmalämpöpumppu

Usean huoneen ilmalämpöpumppujärjestelmä on paras ratkaisu silloin, kun lämpötilahallittavia huoneita on samassa kiinteistössä useita.

Toshiba suurten kiinteistöjen ilmalämpöpumput
Toshiba kiinteistö lämpöpumput
Toshibalta löytyy lämpöpumput myös suurempiin kiinteistöihin ja tehontarpeisiin. Tutustu Toshiban kiinteistölämpöpumppuihin.

Mitsubishi Electric LN
Mitsubishi LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun moderni muotoilu, sisustukseen sulautuva väri, paras energiatehokkuus ja huippuluokan tekniset ominaisuudet nostavat asumisen Premium-tasolle.

Mitsubishi Electric RW
Mitsubishi RW ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu on luotu meidän olosuhteisiimme ja meitä varten. Tämä kaikki nykypäivän hienoudet sisältävä laite ei pakkasia pelkää!

Mitsubishi Electric HR
Mitsubishi HR ilmalämpöpumppu

Pieni Mitsubishi Electricin HR-mallisarjan ilmanjäähdytin viilentää tilat tehokkaasti.

Inventor Legend

Inventor Legend ilmalämpöpumppuInventor Legend on edullinen ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja jäähdytykseen. Legend mallissa samassa laitteessa edullinen hinta ja monipuoliset ominaisuudet.

Täytä lomake ja pyydä tarjous kohteeseesi