MITSUBISHI HEAVY KAZAN ARCTIC ILMALÄMPÖPUMPPU

  • Lämmitysteho jopa 8,0 kW
  • SCOP-arvo 5,2
  • Hyper Inverter -tekniikan ansiosta lämmitysteho on vielä 4,4 kW -20ºC ulkolämpötilassa
  • Lämmöntuotto jatkuu jopa -35ºC asti
  • 4 vuoden takuu
  • Huippuluokan energiatehokkuuus A+++
  • Liiketunnistin
  • Äänitaso alkaen 19,0 dB(A)
  • Wi-Fi etäohjaus vakiona

Kazan Arctic – Tehokas valinta rankkoihin oloihin

Mitsubishi Heavy Kazan Arctic ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva lämmityksen ja jäähdytyksen energiatehokkuusmerkintä A+++. Laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo on luokkansa korkeimpia: 5.2. Hyper Inverter -tekniikan ansiosta Kazan Arcticin teho säilyy pakkasen kiristyessäkin: lämmitysteho jopa 4.4 kW vielä -20 °C ulkolämpötilassa. Lämmöntuotto jatkuu läpi talven aina -35 °C saakka.

Mitsubishi Heavy ilmalämpöpumput on suunniteltu vaativaan käyttöön arktisiin oloihin, joissa lämmitysteho on tärkein ominaisuus. Nykyisissä Mitsubishi Heavy huippumalleissa ilmalämpöpumpun lämmöntuotto jatkuu -35 °C:een asti. Laite on suunniteltu ja rakennettu kestämään kosteuden ja lämpötilavaihteluiden aiheuttamia ongelmia. Kazan Arctic on myös tehokas viilentäjä kesän helteisiin. Ulkoyksikön älykäs sulatusohjelma optimoi sulatusjaksojen tarvetta, jolloin hyötylämmitysaika on tehokkaampi ja järjestelmän suorituskyky sekä lämmöntuotto paranevat. Sulatusohjelma ohjaa myös pohjavastuksen toimintaa vähentäen ylimääräistä energiankulutusta. Pitkäikäisyyden varmistamiseksi ulkoyksikön metalliosat ovat korroosiosuojattuja kuumasinkityksellä ja polttomaalauksella. Ulkoyksikön elektroniikka invertteripiirikortti on suojattu silikonipinnoituksella.

Mitsubishi Heavy Industries ymmärtää ilman liikkumisen

Tärkein ominaisuus kotia lämmitettäessä tai jäähdytettäessä on ilman liikkuminen asunnon sisällä. Siksi uusi Kazan Arctic tarjoaaa selvästi tehokkaamman ilmankierron.

Mitsubishi Heavy hyödyntää ilmailussa käyttämäänsä JET Air Tecnology -suunnittelua lämpöpumpun ilmankiertoon. Tällä tekniikalla saavutetaan huippuilmankierto ilman merkittävää äänitason nousua. Kazan Arctic -sisäyksikön äänentaso on hiljaisimmillaan 19 dB(A), jota tuskin erottaa – täydelläkin puhallusteholla äänitaso on maltillinen: <42 dB(A).

Puhallinnopeuden ja puhallussuunnan säätöjen lisäksi laitteesta löytyy täysin automaattiset 3D Auto- sekä takkatoiminnot. Aukeava rakenne ja kaksoispuhallinsiipi mahdollistavat tehokkaan lämmön siirtymisen huonetilaan sekä jäähdytyksen pitkällä katon myötäisellä puhalluksella. Pienemmissä tiloissa voi käyttää automaattisesti säätyvää ilmankierrätystä.

Lisätiedot ja esitteet

Mitsubishi Heavy KAzan Arctic esite

Maahantuojan web- sivut

Täytä lomake ja pyydä tarjous Kazan Arctic ilmalämpöpumpusta