toshiba_logo_pieni

Toshiba Lattiamallin ilmalämpöpumput

Toshiba ilmalämpöpumpun lattiamalli on oikea valinta tiloihin, joihin perinteinen seinälle asennettava ilmalämpöpumppu ei sovi. Ilmalämpöpumpun lattiamallin ilmalämpöpumppu vie vähemmän tilaa kuin normaali lämpöpatteri ja se voidaan asentaa helposti esimerkiksi erkkeri-ikkunoiden alle tai muihin sijoituksellisesti vaativiin paikkoihin. Sen nykyaikaiset linjat ja valkoinen väri sopivat mihin tahansa ympäristöön. Asennus tapahtuu helposti ja joustavasti joko suoraan lattialle tai seinäkiinnityksellä hieman lattian yläpuolelle, jolloin lattialistaa ei tarvitse poistaa.

Energiatehokas valinta ympärivuotiseen käyttöön

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumpun ominaisuudet mahdollistavat kaksisuuntaisen puhalluksen, eli Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa samanaikaisesti sekä ylöspäin että lattiaa pitkin alaspäin. Sen ansiosta ilmalämpöpumpun tuottama lämpö jakautuu tasaisesti huonetilaan, mikä lisää asumisen mukavuutta.  Valittavissa on jopa viisi eri tuuletinnopeutta manuaalisesti tai automaattisesti. Ilmavirran suunta voidaan räätälöidä valitsemalla useasta kiinteästä tilasta tai aktivoimalla swing- toiminto, jossa vaihdetaan ulostuloaukkoa säännöllisesti, jotta ilmaa puhalletaan kaikkialle. Näiden yhdistelmien tuloksena Toshiba ilmalämpöpumpun lattiamalli mahdollistaa lämpötilan säätämisen henkilökohtaisten toiveiden mukaisesti ja asumismukavuuden maksimoimiseksi.

Ilmalämpöpumpun lattiamalli tuo asumismukavuutta

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppua ohjaat helposti selkeällä kaukosäätimellä. Perustoimintojen lisäksi kaukosäätimestä löytyvät muun muassa sekä sisä- että ulkoyksikölle omat melunvaimennustoiminnot, jotka laskevat äänitasoa usealla desibelillä. Erityisellä ECO-asetuksella voit lisäksi saavuttaa jopa 25% energiansäästön vakioasetuksiin verrattuna, asuinmukavuudesta tinkimättä.

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumpun ainutlaatuisen lattialämmitystilan innovaatio on peräisin takan lämmöstä. Tämän vaihtoehdon avulla lämmin ilma leviää tasaisesti konsolin alaosasta nostaen mukavuuden ja hyvänolon tunnetta. Toiminto on aktivoitavissa nopeasti ja helposti painamalla kaukosäätimen yhtä näppäintä.

Älykäs käyttöliittymä ilmalämpöpumpun perustoiminnoille

Toshiba ilmalämpöpumpun lattiamallin yläpaneelissa on älykäs käyttöliittymä , jolla ilmalämpöpumpun perustoiminnot voidaan aktivoida helposti. Käyttöliittymän nestekidenäyttö näyttää kulloinkin käytössä olevat toiminnot kätevästi selkeillä värikuvakkeilla ja niitä voidaan monitoroida nestekidenäytöllä. Lisämukavuustoimintoina käyttöliittymässä ovat lapsilukko, näytön himmennin sekä automaattinen uudelleen käynnistys esimerkiksi sähkökatkojen varalta.

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumpun kauko-ohjain mahdollistaa monipuoliset henkilökohtaiset säädöt ja toiminnot, kuten tallennettavat esiasetukset ja ajastukset. Sen avulla voidaan ohjata myös ilmavirran suuntaa ja puhaltimen nopeutta sekä asettaa erityinen unitoiminto, joka optimoi lämpötilan hyviä yöunia varten. Käytettävissä on myös muun muassa Eco Logic -toiminto, joka säästää energiaa jopa 25 % verrattuna normaalitilaan asumisen mukavuudesta ja viihtyisyydestä tinkimättä.

Puhdistaa ja raikastaa sisäilmaa ja ehkäisee hometta

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja poistaa kosteutta. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laite suodattaa ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit tehden huoneilmasta raikkaampaa ja terveellisempää. Ilmalämpöpumpun sammuttamisen jälkeen sen sisäinen tuuletin aktivoituu automaattisesti käämin kuivaamiseksi. 20 minuutin tuuletintoiminta sammuttamisen jälkeen ja luonnollinen ilmavirta kuivaavat kostean ilman ja auttaa homeen muodostumisen estämisessä.

Toshiba Lattiamallin ilmalämpöpumpun ominaisuudet

 • Lämmitysteho 1,1-5,0 kW 
 • Jäähdytysteho 1,3-5,5 kW
 • Taattu lämmitysteho -20°C pakkasasteeseen asti
 • Pienikokoinen sisäyksikkö
 • Ainutlaatuinen ulkoyksikön hiljainen-toiminto
 • 2 vuoden takuu
 • Suunniteltu Suomen oloihin – testattu Suomessa!
 • Huippuluokan energiatehokkuuus A++
 • Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine
 • Äärimmäisen hiljainen alk. 20 dB(A)
 • Wi-Fi ohjaus mahdollisuus
 • Automaattinen ja manuaalinen sulatustoiminto
 • Erikoispinnoitettu sisäyksikön lämmönvaihdin
 • Ulkoyksikön korkeapainekytkin
 • Kuivain sekä tupla o-renkaat ulkoyksikössä

Lisätiedot ja esitteet

Toshiba Lattiamallin- ilmalämpöpumpun esite

Maahantuojan web- sivut

Täytä lomake ja kysy tarjous kohteeseesi