toshiba_logo_pieni

Toshiba Multisplit ilmalämpöpumput

TOSHIBA_Multisplit_artikkelikuva

Toshiba Multisplit lämpöpumppujärjestelmä.

Toshiba multisplit ilmalämpöpumput ovat täydellinen ratkaisu kaikenlaisiin vaatimuksiin. Yhteen ulkoyksikköön voi liittää kahdesta viiteen sisäyksikköä. Sisäyksiköt ovat ulkomuodoltaan kompakteja ja elegantteja. Ne on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin huoneympäristöihin. Käyttämällä Toshiba multisplit -ilmalämpöpumppua tuet uusiutuvan energiankäyttöä ja annat omalta osaltasi panoksesi maailman hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Toshiba Multisplit järjestelmä sopii erinomaisesti myös kesäaikaisen jäähdytystarpeen ratkaisuksi. Sisäyksiköt ovat hiljaisia ja niitä voidaan yhdistellä eri tarpeisiin sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Toshiba Multisplit ilmalämpöpumpussa yhdistyvät uusimmat innovaatiot ja suorituskyky

Toshiban tuoteratkaisut ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja laadustaan ja luotettavuudestaan. Toshiban filosofiaan kuuluu olennaisesti energiansäästöä edistävien komponenttien kehittäminen. DC Twin-Rotary -kompressori on yksi näistä. Tehokkaan kaksoisrotaatiokompressorin ansiosta nämä laitteet mahdollistavat nopean ja tarkan lämpötilan säädön ja jopa 40-50% energiansäästön fixed-speed -laitteisiin verrattuna. Kompressori takaa maksimaalisen energiatehokkuuden eri olosuhteissa. Säästöissä on huomioitu myös asennusaika. Ulkoyksiköt ovat kooltaan kompakteja, ne on helppo kuljettaa ja pitkän putkimatkan avulla ne voi asentaa rakennuksessa useisiin eri paikkoihin.

Toshiba Multisplit ilmalämpöpumput

  • Viisi sisäyksikkövaihtoehtoa, katto-, lattia-, seinä- ja kanavoitavat mallit
  • 10 eri teholuokan ulkoyksikköä 2,00 – 12,00 kW
  • Joustava asennettavuus
  • Järjestelmä on laajennettavissa myöhemmin

Lisätiedot ja esitteet

Toshiba multisplit esite
Maahantuojan web- sivut

Täytä lomake ja kysy tarjous kohteeseesi