Toshiba Lämpötili Rahoitus

Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Toshiba Lämpötilillä maksat hankintasi kätevästi laskulla tai sinulle sopivissa erissä.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit avata tilin joko alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai Toshiba jälleenmyyjän avustuksella. Toshiba Lämpötili on jatkuva luotto, jonka luottoraja on 1 500–15 000 euroa. Luoton myöntää Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Käyttäessäsi Toshiba Lämpötiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat ostoksille aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja tarvittaessa voit valita ostoksellesi jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon
  • Voit hakea luottoa jopa 15000 euroon saakka
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti
  • Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua
  • Maksat valitsemassasi tahdissa
  • Mahdollisuus jatko-ostoksiin

Laskutus alkaa vasta kun lämpöpumppu on asennettu, eli et maksa ennakkoon mitään. Lasku ostoksesta toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavassa kuussa, jolloin valitset sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Toshiba Lämpötili ilmalämpöpumpun hankintaan

Esimerkki:
Ostat 2 500 eurolla
Osamaksuerä 214,23 €/kk
12 kk maksuaika. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 5,90 €.
Tod. vuosikorko: 4,90 %. Maksettava yht.: 2 571 €. 12 erää.

Toshiba Lämpötili ILP on jatkuva luotto 2 200 € minimiluottorajalla. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. 

Toshiba Lämpötili ilmavesilämpöpumpun hankintaan

Esimerkki:
Ostat 9 800 eurolla
Osamaksuerä 197,83 €/kk
72 kk maksuaika. Vuosikorko: 10,90 %. Käsittelymaksu/kk: 10,90 €.
Tod. vuosikorko: 13,79 %. Maksettava yht.: 14 241 €. 72 erää.

Toshiba Lämpötili VILP on jatkuva luotto 4 000 € minimiluottorajalla. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko.

Täytä luottohakemus alla olevasta linkistä

Hae Toshiba Lämpötili rahoitusta tästä.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Mikäli sinulla on kysyttävää luottohakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308.

Löydät laskut ja tilisi tiedot myös kirjautumalla Resursin ”Omat sivut” palveluun: www.resursbank.fi/kirjaudu-sisaan